Confidențialitatea începe înainte de încărcare.

Acasă/Produs

Confidențialitatea începe înainte de încărcare.

Gallerif criptează fotografiile din galerie în browser. Parola galeriei este folosită pentru a le debloca pentru vizionare. Iată ce înseamnă asta pentru fluxul de lucru de livrare.

Un portret privat fotografiat la ora de aur

01

Fotografia este criptată pe dispozitivul dvs.

Înainte de încărcarea unei fotografii din galerie, browserul criptează conținutul fișierului acesteia. Datele foto încărcate sunt criptate mai degrabă decât o imagine obișnuită care poate fi citită.

Când un client deschide galeria, browserul folosește parola și informațiile de criptare a galeriei pentru a decripta fotografia pentru afișare.

02

Parola dvs. contează.

Alegeți o parolă pentru galerie care este greu de ghicit și păstrați o copie undeva unde o puteți recupera. Partajați parola cu destinatarii vizați; trimiterea acestuia printr-un canal separat poate reduce expunerea accidentală.

Parola brută a galeriei nu este trimisă ca parte a solicitării de conectare a clientului. Un hash de parolă este folosit pentru a verifica accesul, în timp ce browserul decriptează conținutul fotografiei.

03

Înțelegeți limitele.

Criptarea protejează conținutul foto încărcat. Nu înseamnă că fiecare informație din cont sau din galerie este anonimă. Detaliile contului și informațiile despre servicii trebuie încă procesate pentru a rula produsul.

O persoană care poate vizualiza sau descărca o fotografie o poate copia și ea. Fiți deliberat cu privire la cine primește linkul și parola și alegeți permisiunile de descărcare care se potrivesc jobului.

04

Păstrați o copie de rezervă independentă.

Parolele galeriei nu pot fi recuperate într-un mod care să restabilească accesul la fotografiile criptate dacă parola necesară este pierdută. Păstrați fișierele originale independent de galerie.

Tratați o galerie de clienți ca pe un spațiu de livrare și colaborare. Propriul backup rămâne important chiar și atunci când o galerie rămâne disponibilă online.

Câteva răspunsuri utile

Ce se întâmplă dacă cineva trimite linkul la galerie?

Numai legătura nu oferă parola de decriptare. Partajarea atât a linkului, cât și a parolei poate oferi acces unei alte persoane, așa că păstrați ambele în cadrul publicului vizat.

Portofoliul meu public este criptat ca o galerie de clienți?

Portofoliul este conceput pentru a fi public. Alegeți fotografii pe care vă simțiți confortabil să le publicați acolo; livrarea clientului privat aparține unei galerii protejate.

Unde pot citi politicile de date?

Pagina legală conține politica de confidențialitate, termeni, informații despre cookie-uri și informații despre protecția datelor. Contactați [email protected] dacă aveți nevoie de documentație suplimentară.

Continuați să explorați

Faceți următoarea dvs. livrare una bună.

Începe gratuit

Creați un cont, încercați o galerie și găsiți fluxul de lucru care se potrivește fotografiei dvs.